tr.youmeets.com

Microsoft Visual Studio 2010 Ultimate Full Tek Link indir

Programlama dilinin en baba programlarından Microsoft Visual Studio 2010 Ultimate ile program kodlarını uygulayabilir ve çalışıp, çalışmadığını görebilirsiniz.Bilgisayar okuyan öğrencilerinde bir numaralı programı olan Microsoft Visual Studio 2010 Ultimate'ı tek link olarak indirebilirsiniz.

Kurulum
# Install Microsoft Visual Studio 2010 butonuna basarak kuruluma başlıyoruz.

# NEXT diyerek ilerleyelim..

# ” I have read and accept the licence terms ” seçeneğini seçip lisans sözleşmesini kabul edelim.

# Burada Custom seçeneğini işaretleyerek sadece Visual C# kurulumunu sağlayabilirsiniz fakat Visual Studio programının tamamının kurulumunu yapmak istiyorsanız FULL olarak işaretleyerek devam edebilirsiniz. ' (FULL' u öneririm FULL Deyip ardından Install) Tıklayabilirsiniz.

# Yaptığınız bu ayarların ardından kurulum tam anlamıyla başlayacaktır ve devam edecektir.Yani Kurulum başlamıştır.Bu kurulum işlemi orada gördüğünüz haznedeki bütün programların yüklenmesine yol açacaktır. Buradaki kurulum yaklaşık 15 – 20 dakika sürer belkide bilgisayarınızın hızına göre daha uzun da sürebilir. Bununla beraber kurulum bittikten sonra başlat menüsünden ” Visual Studio 2010 ” olarak aratabilir veya Tüm programlar kısmından programınızı bularak programı açabilirsiniz.

6- Kurulum tamamlanmıştır.



Serial : YCFHQ-9DWCY-DKV88-T2TMH-G7BHP

SPEEDYSHARE


Sosyal Ortamda Bu Yazıyı Paylaş!

0 yorum: